Διαδικτυακό διατροφικό πρόγραμμα 6 εβδομάδων

Έναρξη: 9 Μαίου

Ένα μοναδικό πρόγραμμα διατροφής που θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους προσωπικούς σας στόχους για την υγεία και το βάρος σας.

Με την κλινική διαιτολόγο Χριστίνα Οικονομίδου Πιερίδου, συγγραφέα των βιβλίων “Anticancer” και “Γίνε ο Διαιτολόγος του εαυτού σου”.

Στηριγμένο στην 20-ετή μας πείρα στον τομέα της ρύθμισης του μεταβολισμού, της μείωσης των φλεγμονών και της απώλειας βάρους.

Εξατομικευμένο διαιτολόγιο προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας με την βοήθεια λεπτομερούς ερωτηματολογίου.

Αξιολόγηση προόδου και προσαρμογή διατροφής στην μέση του προγράμματος με δεύτερο ερωματηματολόγιο.

Βασισμένο στις αρχές της Μεσογειακής Διατροφής.

 
 
 
Αποκτήστε νέες συνήθειες που θα σας χαρίσουν ενέργεια, καλύτερη υγεία και θα ενισχύσουν τον μεταβολισμό. Το πρόγραμμα θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από κακές διατροφικές συνήθειες και να τρώτε πιο συνειδητά.  

 
Απαλλαγείτε από την εθιστική επίδραση της ζάχαρης. Φτιάξτε υγιεινά σνακ με αγνά υλικά γεμάτα θρεπτικά συστατικά που βοηθούν στη ρύθμιση της χοληστερόλης, στην ρύθμιση των ορμονών και την απώλεια βάρους. 
ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΡΑ!

ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

– E-book με γενικές πληροφορίες για το πρόγραμμα και συμβουλές

– E-Book με νόστιμες, υγιεινές συνταγές που θα λατρέψετε!

– Αρχικό ερωτηματολόγιο για αξιολόγηση των αναγκών σας και αποστολή εξατομικευμένου μενού βάση των αναγκών και της ρουτίνας σας

– Δεύτερο ερωτηματολόγιο στο τέλος της 3ης εβδομάδας για προσαρμογή διατροφής και αποστολή νέου μενού βάση της προόδου και των σχολίων σας

Συμμετοχή στο αποκλειστικό μας Facebook Group

ΔΩΡΟ το E-Book για αποτοξίνωση “ΚΑΘΑΡΟ ΣΩΜΑ ΣΕ 3-ΜΕΡΕΣ”

Γνωριμία με την Χριστίνα Οικονομίδου

 

Η Χριστίνα Οικονομίδου Πιερίδου είναι κλινικός διαιτολόγος με μεταπτυχιακό στο Nutritional Medicine. Μέσα από τα βιβλία, τα σεμινάρια και τα προγράμματα της θα βρείτε τα εργαλεία για να αξιοποιήσετε τη θεραπευτική δύναμη των τροφών για καλύτερη υγεία και ευεξία.

Η Χριστίνα, συνδυάζει την εικοσαετή της πείρα στον κλάδο της κλινικής διαιτολογίας με νέες ολιστικές προσεγγίσεις στον τομέα της υγείας και πιστεύει ότι η διατροφή μπορεί να γίνει το φάρμακο μας στα περισσότερα από τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζουμε στις μέρες μας.

“Το πρόγραμμα Metabolic Balance δεν είναι απλά μια δίαιτα, αλλά αλλαγή στις καθημερινές μας συνήθειες. Από τις πρώτες μέρες είχα περισσότερη ενέργεια και με την καθοδήγηση της Χριστίνας έχασα βάρος χωρίς να νιώθω στέρηση. Η συμμετοχή μου στο πρόγραμμα ήταν το καλύτερο δώρο που έκανα ποτέ στον εαυτό μου!”

— από Γ.Α., μετά το πρώτο πρόγραμμα Metabolic Balance 

 

ΟΜΑΔΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

– Το αποκλειστικό μας Facebook group προσφέρει καθημερινή ομαδική υποστήριξη και επίλυση αποριών.

– Θα γίνονται καθημερινά posts με εκπαίδευση σε σημαντικά θέματα διατροφής, μεταβολισμού, υγείας και ευεξίας.

– Καθημερινά tips και χρήσιμες συμβουλές σε θέματα αντιμετώπισης συναισθηματικής υπερφαγίας, άσκησης, αντιμετώπισης του στρες και αλλαγής στον τρόπο ζωής, καθόλη τη διάρκεια των 6 εβδομάδων.

– Η δυναμική της ομάδας θα σας στηρίξει στις δυσκολίες σας, θα ενδυναμώσει τα κίνητρα σας και θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους σας!

– Το METABOLIC BALANCE είναι περισσότερο ένα online course διατροφής παρά ένα συνηθισμένο πρόγραμμα αδυνατίσματος.

– Μάθετε να μαγειρεύετε με υλικά που μειώνουν τις φλεγμονές, ρυθμίζουν τις ορμόνες και βοηθούν την αποτοξίνωση.

– Βοηθήστε το σώμα σας να αποκτήσει εσωτερική ισορροπία για καλύτερη υγεία τώρα και στο μέλλον.

 
ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΡΑ!

“Το πρόγραμμα METABOLIC BALANCE ήταν μια εξαιρετικά χρήσιμη και ευχάριστη εμπειρία, γεμάτη γνώσεις και οφέλη για την υγεία μας.

Η διάρκεια του προγράμματος βοήθησε στο να γίνει συνήθεια η νέα μας  διατροφή, στο να εμπαιδωθούν οι γνώσεις που αποκτήσαμε και σιγά σιγά να μάθουμε να αντιστεκόμαστε στους πειρασμούς.

Ευχαριστούμε από καρδιάς!”

— από Α.Θ., μετά το πρώτο ομαδικό Metabolic Balance

Το πρόγραμμα METABOLIC BALANCE θα βοηθήσει:

– να αποκτήσετε περισσότερη ενέργεια και ευεξία

– να βελτιώσετε το πεπτικό σας π.χ. δυσκοιλιότητα ή φουσκώματα

– να αυξήσετε τον μεταβολισμό σας και να χάσετε βάρος

– ρύθμιση χοληστερόλης και τριγλυκεριδίων

– ρύθμιση σακχάρου και μείωση φλεγμονών

– να τρώτε συνειδητά και να αποκτήσετε νέες, πιο υγιεινές συνήθειες

– να μάθετε πως οι τροφές που τρώτε επιδρούν στο σώμα, τη διάθεση και τον μεταβολισμό σας και πάρτε την υγεία σας στα χέρια σας!

“Με το πρόγραμμα METABOLIC BALANCE νιώθω υπέροχα με το σώμα μου! Έχασα τα κιλά μου χωρίς να νιώσω καθόλου στέρηση και το καλύτερο είναι ότι έμαθα να τρώω και να μαγειρεύω σωστά.”

— από Χ.Κ. μετά το πρώτο ομαδικό Metabolic Balance

Δηλώνοντας συμμετοχή παίρνετε ΔΩΡΟ το e-book “ΚΑΘΑΡΟ ΣΩΜΑ ΣΕ 3 ΜΕΡΕΣ” (αξίας 25 ευρώ), που είναι ένα ανεξάρτητο πρόγραμμα αποτοξίνωσης 3 ημερών.

Το πρόγραμμα αυτό αποτελεί μια συνεργασία της κλινικής διαιτολόγου Χριστίνας Οικονομίδου Πιερίδου με την ομάδα των ταλαντούχων En Healthy.

Περιλαμβάνει 15 μοναδικές συνταγές με αποτοξινωτικά superfoods που μπορείτε να απολαύσετε κατά τη διάρκεια του DETOX CHALLENGE!

ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΡΑ!

Χαρίστε στο σώμα σας την Υγεία που του αξίζει με τη ΝΕΑ ανοιξιάτικη διατροφική πρόκληση 14 ημερών!

16108
Spring Detox Challenge