ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ
Γεια σας, ειμαι η Χριστινα και θέλω να σας καλωσορίσω στο Nutrition Can Heal!

Ως κλινικός διαιτολόγος εδώ και είκοσι χρόνια, η αποστολή μου ήταν πάντα να βοηθώ τον κόσμο να αποκτήσει καλύτερη υγεία.

Πριν από μερικά χρόνια στο στενό μου περιβάλλον είχαμε να αντιμετωπίσουμε σοβαρά προβλήματα υγείας όπως ο καρκίνος, τα αυτοάνοσα νοσήματα, η υπογονιμότητα και προβλήματα που σχετίζονται με το ευερέθιστο έντερο.  Αυτά τα προβλήματα ήταν η αφορμή για να ξεκινήσω μια σε βάθος έρευνα πάνω στα νεότερα επιστημονικά δεδομένα για το πως η διατροφή μπορεί να βοηθήσει σε ολιστικό επίπεδο τη θεραπεία του οργανισμού και αποτέλεσαν την αφετηρία για να συνδυάζω μια πιο ολιστική προσέγγιση στα θεραπευτικά μου πρωτόκολλα.

Αρχικά η έρευνα μου επικεντρώθηκε στον καρκίνο. Στις μέρες μας καινοτόμοι επιστήμονες απέδειξαν ότι με την κατάλληλη αντικαρκινική διατροφή μπορούμε να “προγραμματίσουμε” τα γονίδια μας ώστε να είναι σε θέση να καταπολεμούν τα καρκινικά κύτταρα και να αποτρέπουν την εμφάνιση καρκίνου! Στόχος του βιβλίου μου “Anticancer – The Preventive Power of Food” είναι να βοηθήσει να δημιουργήσουμε ένα κόσμο χωρίς καρκίνο για τις επόμενες γενεές. Η πρόληψη του καρκίνου είναι εφικτή και μπορούμε όλοι να συμβάλουμε στην μείωση του τεράστιου αυτού προβλήματος.

Μέσω της ιστοσελίδας αυτής, των άρθρων, των βιβλίων και των σεμιναρίων μου εύχομαι να σας δώσω τα εργαλεία και να σας εμπνεύσω να κάνετε πιο ενημερωμένες επιλογές στη διατροφή σας, να ξεκλειδώσετε την εσωτερική θεραπευτική δύναμη που κρύβει το σώμα σας και να βοηθήσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα να ζουνε με υγεία, τώρα και στο μέλλον!

Ζήστε με καλύτερη υγεία κάνοντας σωστά ενημερωμένες επιλογές διατροφής

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

Η Χριστίνα είναι κλινική διαιτολόγος και διατροφολόγος. Σπούδασε κλινική διαιτολογία στο King’s College London (1995-1999) και έκανε την κλινική της εξάσκηση σε δύο μεγάλα νοσοκομεία στο Λονδίνο. Ακολούθως πήρε το μεταπτυχιακό της στην Διατροφική Ιατρική από το Πανεπιστήμιο του Surrey, που είναι ένα από τα κορυφαία προγράμματα στην επιστήμη της διατροφής παγκόσμια (1999-2001).

Από το 2000 η Χριστίνα ασκεί το επάγγελμα του διαιτολόγου στην Κύπρο.

Πιστεύει ότι η τροφή μπορεί να γίνει το φάρμακο μας και μελετά αδιάκοπα την θεραπευτική δύναμη των τροφών. Στα πλαίσια της εργασίας της έχει βοηθήσει ένα πολύ μεγάλο αριθμό ατόμων να επανακτήσουν την υγεία τους.

Το νέο βιβλίο της Χριστίνας “Anticancer – The Preventive Power of Food” κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2016 και το 2018 θα κυκλοφορήσει σε Ελληνική έκδοση.

Το 2012 είχε γράψει το πρώτο της βιβλίο με τίτλο “Γίνε ο Διαιτολόγος του Εαυτού σου” που κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Διόπτρα και σημείωσε πολύ μεγάλη επιτυχία.

Η Χριστίνα έχει συμμετάσχει σε μεγάλα κρατικά ερευνητικά και εκπαιδευτικά προγράμματα προώθησης της υγείας στην Κύπρο και είναι εγκεκριμένη εκπαιδευτής από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρωπίνου Δυναμικού. Από το 2006 μέχρι το 2016 διατηρούσε τη δική της ιστοσελίδα διατροφής και αδιάκοπα παρουσιάζει διαλέξεις και σεμινάρια σε διάφορα θέματα διατροφής. Είναι πολύ μεγάλη η αγάπη της για τα παιδιά και έχει ασχοληθεί ιδιαίτερα με προγράμματα για προώθηση της υγιεινής διατροφής σε παιδιά.

Μέσω των βιβλίων και των σεμιναρίων μου εύχομαι να σας βοηθήσω να ξεκλειδώσετε την εσωτερική σας θεραπευτική δύναμη και να σας βοηθήσω να αποκτήσετε και να διατηρήσετε την υγεία σας!
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Θα χαρώ πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μου αν ενδιαφέρεστε να συνεργαστούμε στη διοργάνωση ενός μελλοντικού σεμιναρίου για να εμπνεύσουμε το ακροατήριο σας να αλλάξουν για πάντα τη ζωή τους με καλύτερη διατροφή!

Θα χαρώ πολύ να δημιουργήσω μια ξεχωριστή παρουσίαση βάση των δικών σας αναγκών.

Λίστα με τις πιο δημοφιλείς παρουσιάσεις:
Anticancer – Η προληπτική δύναμη των τροφών
Τα ωφέλη της Αποτοξίνωσης. Τα πρώτα βήματα για να ξεκινήσετε μια αποτοξίνωση
Διατροφή – ρόλος κλειδί για σωστή λειτουργία του εγκεφάλου
10 υπερτροφές που θα σας αλλάξουν τη ζωή

Visit next
Σεμινάριο Anticancer
Πρόγραμμα Αποτοξίνωσης
ΚΑΝΕΤΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΔΩΡΟ το Ε-Βοοκ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΤΡΟΦΕΣ